سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بازیکن برتر

نظر

10 حقیقتی که درباره بازی God of War نمی دانید.با گذشت نزدیک به 15 سال از زمان عرضه قسمت نخست God of War ، این مجموعه بازی همچنان به عنوان حماسی‌ترین فرنچایز در صنعت بازی‌های ویدیویی به حیات خودش ادامه میده. نسخه‌ی 2018 نشان داد که پتانسیل‌های تازه کشف شده‌ی فرانچایز، چگونه روح تازه‌ای در بطن God of War دمیده‌اند و شنیده‌ها حاکی از آن است که نسخه‌ی نسل بعدی، حتی بزرگ‌تر و جاه‌طلبانه‌تر خواهد بود. از زمان عرضه‌ی شماره‌ی اول برای کنسول PS2، سونی سانتامونیکا قدم‌‌های محکمی در جهت شناخت ماهیت God of War به مخاطبانش برداشته. جایی که بهترین عناصر مرکب از جنبه‌های داستانی، چالش‌های محیطی و پازل‌ها با مبارزات خشن ترکیب شدند و شهرت امروزه‌ی بزرگ‌ترین فرانچایز سونی را برایش به ارمغان آوردند.

از زمان خلق God of War توسط «دیوید جفی» در سال 2005 تا به امروز، همواره «کریتوس» قهرمان داستان، به عنوان یکی از نمادهای پلی‌ استیشن شناخته شده و از نظر محبوبیت برای برند، در جایگاهی مشابه ماریو برای نینتندو و مستر چیف برای اکس باکس ایستاده است.

حالا نزدیک به پانزده سال از عمر سری دوست داشتنی می‌گذرد، اما ممکن است طی تمام این سال‌ها به نکاتی کلیدی راجع به God of War توجه نکرده باشید. بیایید تا ده مورد از حقایقی که احتمالا درباره‌ی God of War نمی‌دانیم را با هم مرور کنیم.

طی تمام این سال‌ها به نکاتی کلیدی راجع به God of War توجه نکرده باشید. ده مورد از حقایقی که احتمالا درباره‌ی God of War نمی‌دانید را با هم مرور کنیم.
10. رنگ پوست کریتوس

توجه به پوست رنگ پریده‌ی کریتوس ممکن است این تصور را برای‌تان پیش بیاورد که او سال‌ها در جایی دور از تابش پرتوهای خورشید زندگی کرده. اما در طول قسمت The Ghost of Sparta دلیل تاریک دیگری برای این موضوع مطرح می‌شود. رنگ پوست عجیب کریتوس که در سکانس‌هایی او را شبیه به شبح می‌نماید، در واقع نتیجه‌ی خشم خدایان است. خشمی که خاکستر حاصل از سوختن جسد همسر و فرزندش را روی پوستش حک کرده‌اند تا یادآور همیشگی دردهای روحی‌اش باشد.

مجازاتی برای حمله به شهر زادگاهش که در نهایت باعث قتل خانواده‌اش نیز شد. با این عمل، کریتوس قربانی فریب استاد قدیمی‌اش شد که مجازاتی بی‌رحمانه را برایش به ارمغان آورد.
9. حذف سکانس بدنام در اروپا و ژاپن

سکانس بدنامی در God of War اول وجود دارد که از نسخه‌های اروپایی و ژاپنی حذف شد، اما در ورژن آمریکایی باقی مانده است. صحنه‌ای که در آن خدایان یونانی از کریتوس برای پیشروی در مراحل، می‌خواند تا یک سرباز اسپارتان را قربانی کند.

قربانی، سربازی بی‌دفاع است که در یک قفس زندانی شده. به سرباز بخت‌برگشته امید داده می‌شود که جنگجویی حاضر خواهد شد و او را از مرگ تلخ درون قفس نجات خواهد داد. سرباز بی‌چاره، ابتدا از کریتوس می‌خواد تا جانش را نجات دهد تا به آتن بازگردد، اما در ادامه همه چیز طبق خواسته‌ی او پیش نمی‌رود. کریتوس تنها با جمله‌ی خدایان درخواست قربانی می‌کنند به درخواست عاجزانه‌ی او پاسخ می‌دهد.

سپس طی سکانسی، بازیکن مجبور است تا قفس را به سمت شعله‌های آتش هل دهد. طی تمام این مدت باید زجه‌ها و التماس سرباز نگون بخت را تحمل کنید تا در نهایت قفس را در قربانگاه جهنمی قرار داده و شاهد سوختن سرباز آتنی باشید. اما در نسخه‌ی اروپایی و ژاپنی، سرباز بی‌دفاع با یک هیولا جایگزین شده و دیالوگ‌ها نیز تغییر کرده است تا سطح خشونت پایین بیاید.

جالب است بدانید که انتشار God of War در آلمان با مشکلات بزرگی همراه بود تا جایی که برای عرضه‌ی بازی در این کشور اروپایی، نسخه‌ی سانسور شده با یک سال تاخیر انتشار یافت.
8. ظاهر اولیه کریتوس متفاوت بود


در ابتدا طراح کریتوس Charlie Wen  ظاهر متفاوتی را برای او در نظر گرفته بود. زمانی که بازی در مراحل اولیه ساخت قرار داشت و داستان هنوز به شکل تمام و کمال پرداخت نشده بود. در این مقطع،  دیوید جفی کارگردان بازی با توصیف کریتوس از طراح شخصیت خواست تا کارکتری بی‌رحم، مخالف اجتماع و خشن را با عصبانیت تمام طراحی کند. در نتیجه کانسپتی خلق شد که شاید از نظر رفتاری تغییر چندانی با نمونه‌ی اولیه نداشت، ولی فیزیک و ظاهرش با طرح‌هایCharlie Wen دگرگون شد.

ایده‌های اولیه، کریتوس را در زره و کلاه‌خود با موهای بلند به تصویر می‌کشیدند. سپس عناصر مختلف ظاهری تغییر کرد تا کریتوس شخصیتی بی‌رحمانه‌تر داشته باشد. در حقیقت کریتوسی که حالا سال‌هاست با ظاهر عجیبش مشهور شده، مدیون انتقال ایده‌های دیوید جفی کارگردان، به Charlie Wen  طراح است.
7. با کریتوس تماس بگیرید!

آیا می‌دانستید که می‌توان با کریتوس و دیوید جفی تماس گرفت؟

در پایان God of War ایستراگ جالبی وجود دارد. دو مسجمه که به نظر بخشی از زیبایی محیط هستند. اگر بازیکن به این مجسمه‌ها حمله کند و تخریبشان کند، کدی به نمایش در می‌آید. اگر با این کد تماس بگیرید، یک گفت‌گوی از پیش ضبط شده بین کریتوس و دیوید جفی پخش می‌شود.

کریتوس به بازیکنان برای به پایان رساندن God of War تبریک می‌گوید و سپس طی 2 دقیقه با دیوید جفی صحبت می‌کند که خب همه چیز خوب پیش نمی‌رود. یکی از بهترین ایستراگ‌های تاریخ بازی‌های ویدیویی که بازیکن را در خارج از بازی هم درگیر خود می‌کند.  جالب اینکه  در همین مکالمه تلفنی ساخت قسمت دوم بازی تایید می‌شود.
6. تغییر رنگ و طرح تتوی کریتوس

یکی از ویژگی‌های شاخص ظاهری کریتوس، تتوهای قرمز رنگ بدن اوست. جالب است بدانید که در کانسپت‌های اولیه و حتی تا چند روز پیش از انتشار، رنگ تتوهای کریتوس آبی بودند.

تنها چند روز پیش از انتشار، دیوید جفی به شباهت بسیار زیاد طرح اولیه کریتوس به ظاهر کلاس بربر در دیابلو 2 پی برد. علاوه بر تغییر طرح تتو برای شباهت کمتر به کلاس بربر دیابلو 2، تیم سازنده رنگ آبی را هم به قرمز تغییر داد که حالا سمبلی از تمام خون‌ریزی‌های کریتوس در سفرهای خشن‌اش است.
 5. ناخدای نفرین شده

زمانی که در God of War کنترل یک اسپارتان را در دست می‌گیریم، او را در حال مبارزه در طوفان با hydra می‌یابیم. پس از شکست او، بازیکن مجبور به یافتن کلید ناخدا از دهان hydra است. خشم کریتوس بر او غلبه می‌کند و پس از یافتن کلید، ناخدا را در معده‌ی hydra به حال مرگ رها می‌کند.

در پایان God of War زمانی که کریتوس به اعماق Hades سقوط می‌کند، برخورد دیگری را با ناخدا دارد که پس از استفاده از او به عنوان نردبان انسانی، آویزان بار دیگر به حالت مرگ رهایش می‌کند. طی نبرد باس فایت Barbarian King در نسخه‌ی دوم هم روح ناخدا اظهار می‌شود که با نبردی ساده از پای در می‌آید تا بار سوم کریتوس او را به کام مرگ بکشاند.

این تنها رد‍پای کاپیتان در سری God of War نیست و در قسمت سوم کریتوس نوشته ای از او در Underworld پیدا می کند که کاپیتان در آن کریتوس را لعنت می‌کند و می‌گوید کریتوس می توانسته او را نجات دهد اما این کار را نکرده و زجری که او می کشد تنها به دلیل بی رحمی شبح استپارتا است.

جااب است بدانید که داستان ناخدا در یکی از نقشه‌های گنج God of War 2018 هم روایت می‌شود. پس از مرگ کا‍پیتان در قسمت نخست، تعدادی از خدمه‌ی ناخدا، کلید و کشتی‌اش را به دست می‌آورد و جالب اینکه کشتی در نهایت به شکلی عجیب به سرزمین‌های شمالی  می‌رسد  و در Lake of Nine نورس غرق می‌شود.
4. هادس همان آقای خرچنگ است

فکت چهارم بیشتر جنبه فان دارد. سوالی که در ابتدا به ذهن می‌رسد این است که هادس از God of War چه ارتباطی با آقای خرچنگ از سری محبوب باب اسفنجی دارد؟ جواب در صداپیشگی آن‌هاست؛ چرا که هر دو را آقای Clancy Brown صداگذاری کرده است.


حقایقی که درباره بازی God of War  نمی دانید را می توانید در کانال یوتوب بازی سنتر مشاهده فرمایید.